Polyester masten

Een perfecte vlaggenmast voor alle omstandigheden

De polyester vlaggenmast is een onverwoestbare glasvezelversterkte onder ISO 9002 geproduceerde vlaggenmast van oerdegelijke makelij. De mast is door en door wit gepigmenteerd waardoor de kleurvastheid van de mast wordt gewaarborgd. Niet voor niets geven wij 10 jaar garantie op breuk ten gevolge van weersinvloeden (Calamiteiten uitgesloten) en op de kleurechtheid (UV bestendig) door de speciale gelcoating.

Deze mast geeft een representatieve uitstraling en is bijna onderhoudsarm in gebruik. Ook is ze verkrijgbaar in de meeste RAL kleuren.

Toepassing: 

Verkrijgbaar in de lengtes: 6 – 12 meter

Aluminium masten

Aluminium masten gebruiken we het meeste bij bedrijven

De door ons geleverde aluminium vlaggenmast is zijn gemaakt van een hoogwaardige aluminium (legering AalMgSi-0,7/F27). De vlaggenmasten kunnen worden geleverd in een witte (Poedercoating) of zilverkleurige (geanodiseerde) uitvoering. We kunnen ze leveren in een cilindrisch of conische vorm. Eventueel met kantelanker, grondbuis of overschuifkoker. 

Welke kleurstelling u ook kiest, de mast geeft een representatieve uitstraling en zijn onderhoudsarm in gebruik.

Verkrijgbaar in de lengtes: 6 – 12 meter
Leverbaar in de kleuren: Wit of zilver of Ral kleur

Houten masten

Karakteristieke vlaggenmast die opgaat in zijn omgeving.

De houten mast is vervaardigd uit hoogwaardig gelamineerd kwaliteitshout en geeft uw vlaggenmast een karakteristieke uitstraling die opgaat in zijn natuurlijke omgeving. Een mastblok van hout zorgt deze voor een speciale uitstraling bij uw woning of bedrijfspand. De mast word nog steeds ambachtelijk geproduceerd en word meermaals gelakt die uw mast voor de toekomst beschermen tegen weersinvloeden.

Toepassing: Voor aan de gevel, woning of bedrijfspand bij het water.

Verkrijgbaar in de lengtes: 2 – 8 meter

Leverbaar in de kleuren: Wit en blank gelakt.